Hirdetés

inFamous - Májusra hozták megjelenését

|

Amerikában a tervezettnél korábban, egészen pontosan június huszonhatodikán esedékes az inFamous megjelenése.

Hirdetés

Eredetileg júniusi megjelenésről közöltek információkat a Sucker Punch fejlesztői, azonban a PlayStation Blog bejegyzései között megtalálható Sony nyilatkozatban már májusi időpont szerepel. A félreérések elkerülése végett fontos megjegyezni, hogy kontinensünkre egyelőre nem érvényes a május huszonhatodikai dátum.

Korábbi beszámolónkban megemlítettük, hogy hamarosan megérkezik az inFamous kipróbálható verziója, mivel április közepe felé járunk az illetékesek közzétették megjelenési időpontját: május huszonegyedikétől kezdve a PlayStation Network hálózatán keresztül letölthetjük az inFamous demóját (reménykedjünk benne, hogy Európára ugyanúgy vonatkozik kijelentésük, mint Amerikára). Ha szeretnétek többet megtudni az inFamous című játékról olvassátok el előzetesünket, vagy tekintsétek meg inFamous videóinkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)