Hirdetés

InFamous: Second Son - 20 perces gameplay és több száz kép

|

A PlayStation 4 share gombjának köszönhetőn egy nagyobb videóval és több száz képpel is gazdagodtunk a játékból a megjelenés előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy egyeseknek már sikerült rátenniük az kezüket az InFamous: Second Son digitális változatára, a PS4 share gombjának köszönhetően pedig nemrég felkerült egy 20 perces gameplay videó és több száz kép is a játékból, mindezt így a március 21-es megjelenés előtt.

A több mint 200 megosztott képet az alábbi linken tekinthetitek meg, addig is itt van pár darab:

Emitt pedig a gameplay videó:

 


unpopular by Fran78888

A videónak köszönhetően már most felfedezhettünk több különbséget is az InFamous: Second Son újonnan kiadott verziója, és a 2013-as E3-on bemutatott változat között. Az új verzió fényjátéka és napszaka is teljesen eltér a bemutatói változatétól, emellett átdolgoztak pár környezeti elemet is, a különbségeket bemutató képeken jól látszik, hogy miről is beszélünk:

A két változat közötti eltérés nem túl meglepő, hiszen több hónap telt el az első verzió bemutatása óta, egy játék fejlesztése pedig igen csak képlékeny, egyes elemeket teljesen előröl kezdenek, máshol az effektek javítanak a jobb minőség elérése érdekében, vagy csak azért, mert a fejlesztő azt a változatot jobbnak ítélte az adott helyzethez. Azt pedig, hogy az új verzió jobb, avagy rosszabb lett, mindenki maga döntse el.

Nektek hogy tetszik a végső változat a látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)