Hirdetés

InFamous: Second Son - öltöztetnek a gyűjtői kiadások

|

Minden igényt kielégít majd a PlayStation 4 egyik leginkább várt címének Collector's Edition és Special Edition kiadása, amiben például egy sapka is helyet kapott.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt összeszedtük nektek azt a 30 gyűjtői kiadást, amiket mi a legjobbnak gondolunk, de ha bővíteni akarnánk a listát, az InFamous: Second Son különleges csomagjait mindenképp felvennénk rá.

A 2014 tavaszán megjelenő PlayStation 4-exkluzív először is kap egy Cole's Legacy nevű extra küldetést, ami csak és kizárólag a Special és Collector's Editionben találhatunk meg. A misszió kitölti a korábbi részek és a Second Son közti űrt, így meismerhetjük, mi vezetett Seattle erőszakos, a Department of Unified Protection általi elfoglalásához. A Special Editionben emellett van még egy sapka is, ami tökéletes replikája annak, amit Delsin visel a játékban.

 

A Collector's Edition mindent tartalmaz, amit a Special, de belepakoltak még nyolc kitűzőt, ami Delsin játékbeli mellényén is szerepel, egy hivatalos DUP felvarrót, matricákat és egy exkluzív letölthető mellényt a főszereplő számára.

 

A gyűjtői kiadások áráról semmit nem tudunk, de akármennyit is kell majd fizetni érte, mindenképp megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)