Hirdetés

InFamous: Second Son - egyéves lett, itt egy csomó ajándék

|

A Sucker Punch többféle ajándékkal ünnepli az InFamous: Second Son megjelenés első évfordulóját, amiknek a rajongók biztosan örülni fognak. És a nem-rajongók is.

Hirdetés

A PlayStation 4 megjelenési címei utáni első nagy Sony-exkluzív volt az InFamous: Second Son, ami 2014 márciusában került a boltok polcaira, és a sorozat korábbi részeitől kissé eltérő témájával megszabta az irányt a folytatásoknak.

A Sucker Punch ünnepli a sikert, méghozzá úgy, hogy egy csomagot állított össze a rajongóknak, melyben Facebook, Twitter profil- és borítóképek, telefonos háttérképek, valamint Delsin és Fetch az InFamous: Second Sonban és az InFamous: First Lightban hallható csengőhangjai találhatóak.

Emellett március 27. és 30. között, tekintettel arra, hogy 3,5 millióan töltötték le a januárban a PlayStation Plus felhasználóknak ingyenes First Lightot, a játék féláron lesz kapható a PlayStation Store-ban. Végezetül március 31-től egy Delsines és egy Fetch-es PlayStation 4 témát is letölthetünk, darabját 1,99 dollárnak megfelelő összegért. 

Nektek hogy tetszett az Infamous sorozat két (vagy másfél) új része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)