Hirdetés

InFamous: Second Son - neon veszik

|

Kevesebb mint két hét alatt elérte az InFamous: Second Son az első mérföldkövét, ami egyúttal rekord is lett.

Hirdetés

Kilenc nap. Mindösszesen ennyi kellett ahhoz, hogy a szintén remekül fogyó PlayStation 4 legújabb exkluzív címéből, az InFamous: Second Son példányaiból egy millió darabot értékesítsenek világszerte. 

A Sony közleményéből kiderül, hogy a Sucker Punch művének még márciusban sikerült átlépnie az álomhatárt, ugyanis március 21-én rajtolt el. Ez még persze csak a kezdet, ugyanis Japánban csak május 22-én jelenik meg, ami szintén megdobja majd a statisztikákat.

Megtudtuk továbbá, hogy az InFamous: Second Son a franchise leggyorsabban fogyó darabja lett, a korábbi PlayStation 3-as epizódok egyikéből sem adtak el ilyen rövid idő alatt ennyi példányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)