Hirdetés

Újabb 4K-s screenshotok demonstrálják PlayStation 4 Pro erejét

|

Ezúttal a Sucker Punch adott ki pár 4K-s képet az Infamous: Second Son és a First Light felfrissített változatairól, amiken azt láthatjuk, hogyan néz majd ki a két játék a PS4 Prón.

Hirdetés

A Sony következő nagy dobása, a PlayStation 4 Pro előnyei ugyan leírva sem hangzanak rosszul, igazán csak úgy lehet érzékeltetni, mit is tud a gép, ha minél több játékot látunk, amint éppen kihasználják az extra számítási teljesítmény előnyeit. Így most a Sucker Punch csapata is megmutatta, hogy néz ki a PS4 egyik első játéka és annak kiegészítője az új masinán.

Az Infamous: Second Son és a First Light is kap egy-egy frissítést - ahogy a Sony saját kiadású játékai közül valószínűleg a legtöbb -, amik segítségével akár a régi PS4-eken is élvezhetjük a HDR-technológia előnyeit, persze csak ha rendelkezünk egy ezt megjeleníteni képes kijelzővel is. Ahogy azt már sokszor hallhattuk, a PlayStation 4 Pro támogatás részeként 4K-s felbontásban is játszhatunk, de leskálázás után még egy Full HD képernyőn is szebb  képet kapunk. Az alábbi három screenshoton mindezt illusztrálta is a csapat, de november 10-étől elvileg bárki kipróbálhatja, mit is tud a felturbózott PS4. Addig is itt olvashatjátok a mi benyomásainkat a Próval való játékról.

Titeket mennyire győztek meg az eddig kiadott bemutatók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)