Hirdetés

InFamous: Second Son - 24 gigát kell telepíteni, itt a végleges borító

|

Bár valószínűleg még nem telt meg a PlayStation 4-eitek merevlemeze, azért jó lesz, ha felkészültök az inFamous: Second Son nagy helyigényére.

Hirdetés

Három komolyabb exkluzívval startolt el a PlayStation 4 tavaly novemberben (nálunk ugye decemberben), azonban sem a Killzone: Shadow Fall, sem a Knack vagy a Resogun nem elégítette ki maradéktalanul a platform iránt elkötelezettek minden vágyát.

Idén viszont sokkal ígéretesebb a felhozatal, a hullámot a Sucker Punch indítja el márciusban az inFamous: Second Sonnal. Hogy a játékélmény minél tökéletesebb legyen, néha kénytelenek vagyunk kompromisszumokat kötni - erre a konzolokat is felkészítették, viszont ha valaki minden eddigi játékot megvett PlayStation 4-re, még akkor is kell hogy legyen 24 gigabájt szabad hely, amin kényelmesen elhelyezkedhetnek a Second Son kötelezően telepítendő fájljai. A PlayStation France közösségi kooridnátora, PixelTux töltötte fel a játék alább látható borítóját, aminek hátulján sok más egyéb információ mellett a minimális helyigény is szerepel.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)