Hirdetés

Infamous: Second Son - brutálisat dobott a PS4 eladásain

|

Az Infamous: Second Son ugyanúgy megdobta a PS4 eladásait, mint ahogy a Titanfall tette az Xbox One-éval. Megéri az exkluzív.

Hirdetés

Az Infamous: Second Son múlt héten jelent meg és már akkor a heti játékeladási toplistánk élére tört.

Azóta kiderült, hogy nemcsak a játék fogyott ilyen szépen, hanem a megjelenésnek köszönhetően a PlayStation 4 eladásai is megugrottak. Az MCVUK egy megbízható viszonteladói forrásra hivatkozva elmondta, hogy az Infamous: Second Son megjelenésével 106%-ot ugrottak a Sony next-gen konzoljának eladásai.

Ha emlékeztek a múlt héten beszámoltunk róla, hogy a Titanfall megjelenése után 96 százalékos növekedést mutattak az Xbox One eladásai és amennyiben igaznak bizonyul a hír, a másik oldalon az új Infamous még ezt is felül tudta múlni.

Ahogy azt a PlayStation 3 újra és újra bebizonyította (legutóbb a The Last of Us-szal), hogy nagyon megéri ráfeküdni az exkluzív címekre, mert a konzolháborút a végén úgyis a tartalom dönti majd el. 

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)