Hirdetés

InFamous: Second Son - a legviccesebb bugok

|

Az InFamous: Second Son egy igazán jó, de korántsem hibátlan játék. Néhány bug a végleges változatban is benne maradt, és ha már idegeskedtünk eleget, akár röhöghetünk is.

Hirdetés

A Sucker Punch PlayStation 4 exkluzív játéka a Sony konzoljának legnagyobb húzóneve jelenleg. Az eladásokat 104%-kal dobta meg az InFamous: Second Son megjelenése, az alkotást a kritikusok és a rajongók is tárt karokkal fogadták. Egy ekkora játéknál sajnos elkerülhetetlenek az apróbb hibák, amelyek időnként igazán érdekes helyzeteket szülhetnek.

Az egyik legviccesebb glitch talán az ellenséges katonák mozgását megzavaró bug, melynek köszönhetően a fegyveres erők Octodadet megszégyenítő végtag koordinációval próbálnak minket kiiktatni. Van itt kérem pókjárás, fenéken csúszás, arcon pörgés, igazi fesztiválhangulat.

A dolgunkat nem csak tudatmódosítókkal túladagolt katonák, hanem a láthatatlan falak és a pálya széle, pontosabban az azon való átesés is megnehezítheti. Ezek már a bosszantóbb bugok közé tartoznak, hiszen általában halál vagy kényszerű visszatöltés követi őket. Az ilyen glitchek akár a legnagyobb pillanatokat is tönkretehetik, mint ahogy az az első videón is látszik.

Ti találkoztatok már hasonlóval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)