Hirdetés

Infamous: Second Son - új képek és részletek

|

A hétvégén New York leginkább a PS4 bemutatójától volt hangos, ahol a szerencsések többek közt az InFamous új részét is kipróbálhatták.

Hirdetés

A játék ugyan lecsúszott a PS4 megjelenésről, és csak néhány hónappal később kerül majd a boltok polcaira, a hétvégén lehetőségünk volt belekukkantani a Sucker Punch Games fazekába, ahol immár a 4. InFamous játék készül. Az eseményen egy demót is kipróbálhattunk, amelyben Delsin képességeivel garázdálkodhattunk az egyébként gyönyörű virtuális városban.

Nyugodtan utazgatunk a városban a tesónkkal, amikor megállítanak minket egy biztonsági ellenőrző pontnál. Hiába zsaru a bátyánk, a rend bátor őrei bizony nem szeretnek minket túlságosan, így elszabadul a pokol. Itt kapcsolódunk be a történetbe, hogy elbánjunk mindenkivel, aki az életünkre tör.
 

A történet során a füst a legfőbb fegyverünk, mely a mozgásban és a harcban is hatalmas segítségünkre lesz majd. Különböző közelharci és távolsági kombókban használhatjuk, tartalékaink azonban nem végtelenek. Mint egy rossz bagósnak, nekünk is újra és újra nagyot kell szippantanunk a koromfekete füstből, ha továbbra is a maximumon akarunk pörögni. Ebben segítségünkre lesznek majd a város kéményei, de célszerűbb, ha az utcákon parkoló vétlen járművekből rögtönzünk magunknak máglyát, hogy kiszívjuk belőlük az éltető „nedűt". A korábbi részekhez hasonlóan most is el tudunk dobbantani az autókról, hogy jobb helyzetbe kerüljünk egy üldözés vagy harc során, ám most az alattunk darabokra repülő kaszni füstje nem csak a látvány miatt fontos.

A közelharci támadásainknál leginkább a csuklónkra tekert láncot részesítjük előnyben, távolról pedig lángoló füstbombákkal szórhatjuk meg az ellent. Ez a képesség két kiszerelésben érkezik, erősebb változatával akár teljes tornyokat is ledönthetünk, és jaj annak, aki épp odabent sziesztázik.

Azonban nem ez lesz az egyetlen trükk a tarsolyunkban. Lehetőségünk lesz a város neonfényeinek sugarait elnyelni, majd ennek köszönhetően „fénysebességgel" közlekedni a házfalakon, miközben sziluettünk csodás színekben pompázik. A fejlesztők egyelőre nem sok mindent árultak el a képesség további alkalmazásait illetően, de azért érezzük, hogy a határ a csillagos ég.

A demót záró jelenetben a „karma bomb" névre keresztelt képességet is megmutatták a srácok. Ennek segítségével felrepülhetünk néhány száz méter magasra, hogy onnan pusztító meteorként zuhanjunk alá, elpusztítva mindent a becsapódáskor.

Az InFamous: Second Son 2014 februárjában érkezik, kizárólag PS4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)