Hirdetés

Infected Shelter - ilyen lesz majd együtt játszani

|

A 35 perces videó után szinte biztosak vagyunk abban, hogy a magyar fejlesztésű rougelike csapatban is jó móka lesz.

Hirdetés

Egy kicsi Dead Cells, kicsi Mortal Kombat és kicsi Castle Crashers is került a fejlesztők szerint az Infected Shelterbe. Hogy ez mennyire igaz, azt mindenki döntse el maga, de az kétségtelen, hogy a játék már most, alfa állapotában elég szórakoztatónak tűnik.

Hirdetés

Az akció-szerepjátékban játszhatunk egyedül, de csapatban is. A legfrissebb játékmenet videó az utóbbit mutatja be, méghozzá 35 percen keresztül.

A játék először PC-re, korai hozzáférésű verzióban fog megjelenni, várhatóan néhány héten belül, majd 2019 utolsó negyedévében, a teljes PC-s válrozattal együtt jön Switchre, PS4-re és Xbox One-ra. A fejlesztők még mindig keresnek bétatesztelőket, így ha érdekel a lehetőség, itt nézz utána a jelentkezés módjának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)