Hirdetés

Infected Shelter - szavazzatok a magyar játékra, hogy felkarolja a Square Enix!

|

Még három napig lehet voksolni a Square Enix Collective oldalán, pár kattintással ti is segíthettek.

Hirdetés

Néhány hete írtunk mi is az Infected Shelterről, amit készítői a Dead Cells és a Castle Crashers elegyeként írnak le.

Hirdetés

Egy posztapokaliptikus világban játszódó rougelite akció-szerepjáték lesz, melyet játszhatunk egyedül vagy négyen együtt. Csapatunk tagjait kell megtalálnunk, miközben ellenséges frakciókkal és fertőzött lényekkel harcolunk, majd egyre jobban fejlődünk. A játék a Square Enix érdeklődését is felkeltette, így ha elég szavazat érkezik rá a Square Enix Collective oldalán, a kiadó támogathatja és adhat neki egy komolyabb lökést. A szavazáshoz csak regisztrálni kell, nem kerül semmibe, viszont érdemes sietni, mert a lehetőség csak pár napig él.

A kétfős Dark Blue Games játéka első körben PC-re, Mac-re és Linuxra fog megjelenni, később konzolokra is kiadhatják. Szorítunk, hogy jól sikerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)