Hirdetés

Infestation: Survivor Stories - sokan szeretik a világvégét

|

Most már új néven fut a The War Z, tehát a készítők szeretnék világossá tenni, hogy az új cégér alatt is pompásan mennek a dolgok. Ilyenkor divatos számokkal takarózni.

Hirdetés

Gondolom sokan emlékeztek még a The War Z botrányokra, vagy az adatlopós ügyre, mindenesetre a kötelező névváltás még talán jót is tett a felejtésnek.

Bizony, a The War Z már Infestation: Survivor Stories címen fut, valahogy megszokjuk majd. A sok probléma ellenére továbbra is népszerű a játék, ezt az OP Productions most igyekezett számokkal is alátámasztani. Tehát az Infestation: Survivor Stories már 1,3 millió regisztrált játékossal büszkélkedhet, havonta 400 ezer zombihentes csekkol be, közel 100 ezren naponta is visszatérnek. Átlagosan 95 órát tolt bele egy felhasználó az apokalipszis életérzésbe, 51 millió karakter rohangált már a zombik között ennyi idő alatt. Sikerült 2,2 milliárd élőhalottat is hidegre tenni, tehát hatékonyak vagyunk. Fél millió felhasználó klánokba szerveződve éli túl a borzalmakat, összesen 52 ezer tömörülés található a játékon belül jelenleg.

A készítők a számok mellett azt is megosztották velünk, hogy mennyire boldogok ezekkel a számokkal, elkötelezetten folytatják a munkát, jövőben is hasonló élmények, javított játékmenetet, a közösség által beérkező visszajelzéseket figyelembe véve, természetesen minden szebb lesz. Vagyis marketing sablonok. A számok viszont magukért beszélnek, nem rossz eredmény ez egy olyan MMO-tól, amelyet nem alaptalanul szered szidni a közvélemény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)