Hirdetés

Infinite Crisis - megbukott a szuperhősös MOBA

|

Alig több mint egy hónappal az Infinite Crisis hivatalos indulása után a Turbine bejelentette, hogy megszünteti a DC-szuperhősöket felvonultató MOBA-t.

Hirdetés

Egy kimondottan hosszú, majdnem kétéves béta időszak után, március 26-án jelent meg az Infinite Crisis, a Turbine és a Warner Bros. próbálkozása a MOBA-piac meghódítására.

Akár az egy évig tartó nyílt béta alatt is rájöhettek volna, hogy a játék nem lesz sikeres, de azért reménykedtek az utolsó pillanatig – ami most jött el. A Turbine ma bejelentette, hogy augusztus 14-én leállítja a szervereket, mától pedig nem fejleszti tovább az Infinite Crisist, így bár játszani még lehet vele, új tartalmak, javítások már nem jönnek. Egyelőre nem tudjuk, hogy a csapat létszámát ez érinti-e, ahogy azt sem, hogy akik virtuális számláján még maradt valamennyi, azt visszakapják-e, vagy el tudják-e költeni valami másra.

A Turbine egyébként a Batman: Arkham Underworld és egy be nem mutatott Game of Thrones játék fejlesztését végzi jelenleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)