Hirdetés

Infinite Crisis - két karakter és számos újdonság az eddigi legnagyobb frissítésben

|

A Turbine DC-s karaktereket felvonultató ingyenes MOBA-ja, az Infinite Crisis megkapta eddigi legnagyobb frissítését, amely többek között két új karaktert hozott.

Hirdetés

A DC képregények különböző világait vegyítő Infinite Crisis-ban kedvenc szuperhőseinket és gonoszainkat irányíthatjuk és a Turbine folyamatosan gondoskodik arról, hogy a free-to-play PC-s MOBA-jukat alaposan ellássák tartalmakkal.

Ezúttal például a vadonatúj tutorial mód (híres DC hősök edzik benne a játékosokat), a teljesítményjavítás, a feljavított térképek és a hat ingyenes bajnok mellett két vadonatúj karakterrel bővítették az Infinite Crisis egyébként sem szegényes felhozatalát. Ez az eddigi legnagyobb frissítés, ami kipörgött a játékhoz.

Bemutatkozik a cyborg-stílusú Nightmare Robin (a fenti trailer) és az inkább fejben erős Atomic Joker, akikről a mellékelt videóból minden fontos részletet megtudhattok és láthatjátok akció közben a képességeiket is.

Az Infinite Crisis továbbra is a nyílt bétánál tart, amelyen egy gyors regisztrációt követően bárki részt vehet. Nektek hogy tetszik az Infinite Crisis?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)