Hirdetés

Infinite Crisis - MOBA Batman és Superman közreműködésével

|

A Turbine bejelentette, hogy már javában fejleszti a DC univerzum Infinite Crisis történetszálára épülő MOBA játékát.

Hirdetés

A DC hívő képregény fanatikusoknak többet mond az Infinite Crisis cím, mint az egyszerű játékosoknak. Az alternatív világok bonyodalmait kibogozó történetfolyam 2005 és 2006 között elevenedett meg az akkor megjelent füzetekben.

A Lord of the Rings Online fejlesztői most monitorra viszik az Infinite Crisis konfliktusát egy MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) képében. Batman, Wonder Woman, Lex Luthor, Superman, Joker és a többi DC celeb esik egymásnak a klasszikus, háromsávos csatatereken.

Mivel a történetben alternatív univerzumokból érkezett karakterek is szerepeltek, valószínűsíthető, hogy a játékban sem csak egy Superman lesz, hanem a Föld 2-ről érkezett „testvére” is részese lesz a viadaloknak. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy ki, vagy mi lép Roshan (a DotA ikonikus szörnyetege) helyébe. A bejelentéshez egy igen látványos kedvcsináló is érkezett, néhány in-game jelenettel.

Az Infinite Crisis PC-re fog megjelenni, ingyenesen játszható formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)