Hirdetés

Infinity Runner megjelenés - videón a konzolos változat

|

Megvan Wales Interactive játéka, az Infinity Runner megjelenési dátuma, és kaptunk egy új trailert is. Egy dolog biztosra vehető: sokat fogunk szaladgálni. Nagyon sokat.

Hirdetés

Aki annak idején imádta a Mirror's Edge parkour örületét, annak talán szimpatikus lehet az Infinity Runner, a Wales Interactive játékában ugyanis maratoni távolságokat kell majd futkorásznunk, ügyesen kikerülve mindenféle terepakadályt, ami az utunkba kerül. Aki PC-n játszik, annak ugyan nem lesz sok újdonság a nemrég kiadott trailerben, ugyanis Steamen már elérhető a program.

A PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosoknak viszont érdemes megtekintenie a videót, mert remek ízelítőt kaphatnak a játék konzolra érkező változatának tempójából. A rohangálást megnehezítő akadályok nem  piskóták: felrobbantó terepjárók, űrhajók és változatos ellenfelek próbálnak megállítani minket, pár helyen pedig még a gravitáció is szeretné megviccelni a játékoskat. A PC-s változat elég sikeres lett, reméljük konzolon is népszerű lesz. Nézzétek meg a videót, a hangerőt lehet nem árt levenni egy picit, mert a trailer elején előfordulhat némi halláskárosodás néhány üvöltés miatt.

Az Infinity Runner PlayStation 4 és Xbox One változat megjelenési dátuma április 22., és tervben van egy Wii U port elkészítése is, annak megjelenési dátumáról viszont semmit nem lehet tudni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)