Hirdetés

Bombával fenyegették az Infinity Ward irodájának alkalmazottait

|

A Call of Duty játékok fejlesztőinek irodáját a rendőrségnek ki kellett ürítenie.

Hirdetés

Mostanában sajnos egyre többször előfordul az Egyesült Államokban, hogy bombatámadással fenyegetnek különféle intézményeket, az iskolák és kormányhivatalok után pedig most a játékipar egyik legismertebb szereplője esett áldozatul egy riogatónak.

Hirdetés

Egy belsős forrástól származó információk által derült ki, hogy a Call of Duty-sorozatért felelős Infinity Ward Los Angeles-i irodájába egy fenyegető e-mail érkezett, amelynek feladója 20 ezer dollár értékű bitcoint követelt az épület biztonságáért cserébe. A rendőrség azonnal kiürítette az egész irodát, ami szerencsére bármiféle gond nélkül sikerült. Végül nem történt komolyabb baj, persze ennek ellenére már önmagában az is aggasztó, hogy egyáltalán ilyesmi megtörténik.

Egyelőre sem az Infinity Ward, sem az Activision nem kommentálta az esetet, de remélhetőleg a napokban többet is megtudunk arról, hogy sikerült-e megtalálni az elkövetőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)