Hirdetés

Infinity Ward tragédia - Újabb öt ember távozott

|

Öt újabb Infinity Ward alkalmazott szedte a sátorfáját

Hirdetés

Innen már nincs megállás. Bármilyen prémiumot és egyéb juttatást is ajánl fel az Activision a saját tulajdonát képző fejlesztőgárda még meglévő tagjainak, azok csapatokban menekülnek a süllyedő hajóról. Újabb öt Infinity Ward alkalmazott távozott.

A rangidős dizájnerek Mohammad Alavi, Brent McLeod és Chad Grenier, a programozó Chris Lambert és a szintúgy dizájner Jason McCord köszönik szépen, de nem kívánnak tovább a fennálló körülmények között dolgozni; felmondtak. Kis érdekesség, hogy az elmúlt hetek-hónapok hasonló megmozdulásaiban ezzel együtt összesen 17-en váltak meg a patinás stúdiótól, és ebből heten kötöttek ki az EA berkein elül megalakult Respawn Entertainmentnél. Az újabb öt névről egyelőre nem tudni, hogy hol folytatják tovább. Szipp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)