Hirdetés

Információk érkeztek a GTA 6 első előzetesével kapcsolatban

|

A legmegbízhatóbb GTA forrástól futottak be friss részletek a leleplezésről.

Hirdetés

Épp egy héttel ezelőtt robbant a bomba: a Rockstar Gamesnél végre hivatalosan is elismerték, dolgoznak a Grand Theft Auto széria következő részén, amivel azért ilyen óvatosak, mert azt szeretnék, hogy igazán érezhető és szembetűnő legyen a változás az előző epizódhoz képest. Ha belegondolunk, hogy akár a Red Dead Redemption 2-nél is jobb lehet az játék, akkor tényleg megérheti ennyit várni rá.

A Grand Theft Auto V-öt 2013 szeptemberében adta ki a Rockstar Games, de mivel a játék elképesztő siker mind a mai napig, nyilván nem volt kényszerű, hogy minél előbb előálljanak egy új epizóddal. Most azonban, hogy már a harmadik konzolgenerációra tervezik felújítani a játékot, végre feltűnt a horizonton a GTA 6, aminek a leleplezésére talán már idén sor kerül.

Hirdetés

A GTA franchise-zal kapcsolatban a legmegbízhatóbb szivárogtató, Tez2 fontos információt osztott meg az egyelőre nagyon ködös következő Grand Theft Auto epizódról. Az informátor arról tájékoztatta a közösséget, hogy a Rockstar Games még 2022 folyamán leleplezi a GTA 6-ot, méghozzá egy GTA 5-ös előzeteshez hasonlóval. Ha ez igaz, akkor már idén láthatunk egy fejlesztés alatt álló játékmenetet, hiszen az előző részt is már CGI átvezetők nélkül villantotta meg a kiadó.

Amíg a GTA 6-ra várunk, nézzetek bele a GTA: The Trilogy - The Definitive Edition tesztünkbe a YouTube-on:

Természetesen jó, ha minden hasonló tájékoztatást szkeptikusan kezelünk, ha azonban valakinek, Tez2-nek tényleg lehet hinni a GTA sorozattal kapcsolatban. A Rockstar Games nyilvánvalóan nem reagált, ahogy korábban sem kommunikáltak semmit hasonló szivárogtatásokkór, vagy pletykák esetén.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)