Hirdetés

Akarsz októberben egy ingyenes tech táborba menni?

|

Harmadik alkalommal tartják meg az InfoTábort, az Informatikus Fiatalok a Társadalomért (InfoTárs) Egyesület éves rendezvényét Magyarország legnagyobb infokommunikációs konferenciája, az Infotér kíséretében. Most te is pályázhatsz ingyenes részvételre, mutatjuk a részleteket!

Érdemes minden alkalmat megragadni, amikor ismerkedhetünk a technológia jelenlegi újításaival, a közeljövő izgalmas vívmányaival. A közel egy héten át tartó InfoTábor kiváló alkalmat kínál arra, hogy egyebek mellett a hazai smart city fejlesztésekről, a kibervédelemről, az e-sportról, az 5G technológiáról, a fintechről, az ipar 4.0-ról és a digitális oktatásról is többet tudhassatok meg. Ja, és persze a GS-ből is meg szokott fordulni ott mazur vagy HP, de ez most mellékes.

Hirdetés

Idén október 13-17. között rendezik meg Balatonfüreden az InfoTábort. A rendezvény keretében megismerhetitek a legújabb technológiákat, konzultálhattok az ICT-ágazat legnevesebb hazai szakértőivel, valamint részt vehettek Magyarország legnagyobb infokommunikációs konferenciáján, az Infotér Konferencián.

Az InfoTábor első három napjában megismerhetitek a legújabb informatikai trendeket, csapat projektmunkák keretében mérhetitek össze kreativitásotokat, miközben hasonló érdeklődésű fiatalokkal alakíthattok ki kapcsolatokat. A hét második felében részt vehettek az Infotér Konferencián, ahol több mint 2000 piaci és kormányzati szereplővel találkozhattok.

Mennyibe kerül a Tábor?

Az InfoTáborban való részvétel teljesen ingyenes, a beválogatott fiatalok számára egészében díjmentes. Az InfoTárs Egyesület biztosítja a szállást, napi háromszor étkezést, illetve a belépőjegyet az Infotér Konferenciára, nektek csak a balatonfüredi helyszínre való leutazást kell megoldanotok.

Én is pályázhatok?

Amennyiben elmúltál 18 éves, de még nem töltötted be a 30. életévedet és érdekel az informatika, akkor IGEN!

Nem elvárás, hogy informatikai tanulmányokat folytass vagy IT-területen dolgozz - csupán annyi az előfeltétel, hogy tartsd izgalmasnak ezt az iparágat! Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz, ha a rendezvény egészén jelen tudsz lenni, mert csak abban az esetben fogadhatjuk el a pályázatodat. Iskolák számára szakmai igazolást kiállítunk.

Hogyan jelentkezhetek?

Az eseményre az erre a célra létrehozott felületen jelentkezhetsz, itt el kell küldened fényképes önéletrajzodat és maximum ezer karakterben válaszolnod kell az alábbi kérdésre:

 ,,Hogyan tennéd jobbá a világot a digitalizáció segítségével?"

Nem várunk tudományos szakszöveget, csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy az IT szegmens milyen területe érdekel és hogy mennyire vagy kreatív. A jelentkezési határidő: 2019. október 6.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)