Hirdetés

Ingatlanok helyett szörnyeket harácsolhatunk a Dungeons & Dragons Monopolyban

|

A The Op nem áll le, újabb változatot kaptunk a népszerű társasjátékból.

Hirdetés

A Hasbro még 1991-ben vásárolta fel a Monopoly jogait birtokló Parker Brotherst, azóta pedig csúcsra járatták a vagyon halmozását ünneplő társas népszerűségét. A cég stratégiájában fontos elem, hogy a The Opnak (korábbi nevén USAMonopoly) adott licenc révén újszerű változatok hadával igyekeznek frissen tartani 30-as években kidolgozott koncepciót.  

Legutóbb az öngyűlölő hajlamúaknak szánt extra-hosszú verzióról számoltunk be, most pedig itt egy jóval izgalmasabb variáns, ami a Dungeons & Dragons világába kalauzolja a vásárlókat. A The Op egyszerűen csak Monopoly: Dungeons & Dragonsnek hívja az új táblát, ahol a kapitalista álom hajszolása helyett az Elfeledett Birodalmak szörnyeit kell begyűjtenünk.

Hirdetés

A 39 dollárért kínált variációt 2-6 fős társaságnak szánják, nyolc éves kor felett. A játékban  olyan ikonikus szörnyeket adunk/veszünk/cserélünk, mint a Stranger Things miatt széles körben ismert Demogorgon, vagy éppen a Beholder (Személő) és a Storm Giant (viharóriás).

A tokeneket a D&D karaktereiről mintázták, feltűnik köztük például a Halfling Rogue, a Human Fighter, az Elven Ranger, és a Tiefling Bard is. A gyári képeket elnézve nem csak a figurák, de a tábla és a kártyák (melyekből csaknem 60-at kapunk) is egész mutatósra sikerültek. A hagyományos Monopoly házait itt az expedíciók, a hoteleket pedig a bázisok jelképezik.

Szerintetek megérdemel egy esélyt a D&D Monopoly, vagy már fárasztó a sok változat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)