Hirdetés

Ingyen Bioshock és árengedmény a folytatás előrendelőinek!

|

A Steam szolgáltatását kedvelő olvasók figyelmébe ajánlanám e nem mindennapi akciót.

Hirdetés

Miután én már csak egy olyan öreg perverz vagyok, aki szereti megfogdosni, ami az övé, már a Steam, illetve az összes hasonszőrű digitális terjesztési csatorna gondolatától rosszul vagyok. A minap meghirdetett akció miatt azonban simán eretnek gondolataim támadtak volna, ha nem pihenne már otthon egy dobozos Bioshock, és nem szivatnák az európai vásárlókat.



Már három hét sincs hátra a Bioshock 2 megjelenéséig, de már előrendelhető a Valve által üzemeltetett Steam-ről. Az akció így fest: Egy Bioshock 2 49,99 dollár helyett csak 44,9 dollár, ami tíz százalék engedményt jelent. Ehhez hozzácsapnak még egy grátisz Bioshock példányt, és vigyoroghatunk, mint kislány a zongoratanár ölében.

Drágám! Ráférne erre az asztalra egy új textúra, nem gondolod?


Még fincsibb a krémes, ha akad három másik haverunk, aki szintén steames vásárlás révén kívánja beszerezni a játékot, ebben az esetben egyvalaki megvásárolhat egy négyes csomagot 149,97 zöldhasú helyett 134,97-ért, illetve képletesen zsebre teheti az első rész négy példányát is. Ezekből egyet megtart magának, a többit szétosztja a haverok között, ők pedig felköhögik a dohány rájuk eső részét. Ez utóbbit akár a művelet előtt is meg lehet ejteni.



Mindez csudajól hangzik, elismerem, de leginkább akkor, ha amerikai, netán kanadai, vagy mexikói csatornákon keresztül vásárolunk, lévén az össze euróban ugyanannyi, ám értékét tekintve kemény 43 százalékkal több. Ez finoman szólva kiszúrás a kedves óvilágbéli vásárlókkal, minek gyakorlatán csak és kizárólag akkor lehetne változtani, ha tömegmozgalom indulna el, s valamennyi eu-s játékos addig bojkottálná a Valve online boltját, amíg el nem ismeri, hogy egy dollár nem egyenlő egy euróval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)