Hirdetés

Ingyen DLC-csomag jár a Call of Duty: Black Ops Cold War játékosainak

|

A kozmetikai cuccokat rejtő pakkot ráadásul a széria egyik jól ismert pályája ihlette.

Hirdetés

PC-n és konzolokon is játszható már a Call of Duty: Black Ops Cold War, ami egy hidegháborús kampánnyal, valamint izgalmas többjátékos mókákkal igyekszik bevonzani a játékosokat. Nemsokára pedig egy vadonatúj multiplayer pályával bővül a játék, viszont már a Nuketown '84 megérkezése előtt bezsebelhetünk jó néhány meglepetést, amelyekkel felkészíthetjük magunkat a vadonatúj harctér debütálására.

Hirdetés

A jól ismert pálya által inspirált Nuketown Weapon Bundle összesen 10 kozmetikai cuccot rejt, amelyek között van egy maréknyi, fegyverre aggatható jóság, egy matrica, egy Nuketown Legend embléma, egy Omnibus Calling Card, valamint egy menő shotgun tervrajz is. A pakkot mindenki ingyen megkapja, aki november 20. és december 3. között megvásárolja a Black Ops Cold Wart, de azok is díjmentesen bezsebelhetik az ajándékokat, akik november 13. és 20. között már játszottak.

A Nuketown '84 pálya a tervek szerint november 24-én kerül be a játékba. Ti kipróbáltátok már a Treyarch újdonságát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)