Hirdetés

Ingyen játékot ad a Rebellion, de érdemes sietni

|

Idén jön az ördögi klasszikus folytatása, a stúdió ajándékkal készít fel minket rá.

Hirdetés

A legendás bázisépítős stratégia, az Evil Genius 2004-ben jelent meg az Elixir Studios és a Vivendi Universal Games együttműködésének köszönhetően, majd 2006-ban a Rebellionhoz kerültek a jogok, a stúdió pedig 2017-ben bejelentette, hogy készül az Evil Genius 2. Legutóbb az E3 2019 során láthattuk mozgásban a kultikus játék folytatását, amelynek egy 2020-as megjelenést tűztek ki.

Hirdetés

A Rebellion most megtalálta a tökéletes módszert az Evil Genius 2: World Domination felvezetésére, ugyanis átmenetileg ingyenesen beszerezhetővé tették a nagy elődöt. A játék ördögi mivoltához hűen nem árulták el, hogy meddig csaphatunk le az ajándékra, így érdemes minél előbb élni a lehetőséggel: úgy tehettek szert egy digitális példányra, ha a Rebellion honlapján regisztráltok, összekötitek a Steam-fiókotokkal, és máris tiétek az Evil Genius örökre. 

A csapat azt ígérte, hogy hamarosan új infókkal jelentkezik a folytatást illetően, addig pedig érdemes nektek is pótolnotok/újrajátszanotok az Evil Genius-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)