Hirdetés

Ingyen filmekkel támad a Sony

|

A HD-DVD és a Blu-Ray lemezek harca tovább folytatódik és a Sony újabb nagyágyút vetett be a vásárlók megszerzéséért.

Hirdetés

A HD-DVD tábor kezdhet gondolkodni valami nagy dobáson, mivel a Sony új akciója, ami július 1-től szeptember 30-ig tart, valószínűleg komoly előnyhöz juttatja a Blu-Ray lemezes tábort. Az akció keretében a Blu-Ray lejátszókhoz a vásárlók öt darab filmet választhatnak a 21 címet tartalmazó listából, így az új HD formátum lejátszásának lehetősége mellé rögtön meg is kapják az emberek az első komolyabb adag filmet, mindezt ingyen! A lehetőséget a PlayStation 3 vásárlók is kihasználhatják, így aki eddig várt a konzol beszerzésével, az nagyon jól jár. A hivatalos oldalra még nem kerültek ki az akció részletei, de várhatóan Európa sem marad ki a jóból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)