Hirdetés

Ingyen Game Passt ajándékozhatsz a barátaidnak

|

Akár 5 cimborádat is meglepheted egy Game Pass-hozzáféréssel.

Hirdetés

Tegnap jelent meg az Xbox Game Studios szárnyai alá tartozó Arkane Austin legújabb produkciója, a vámpírvadászatra invitáló Redfall, amely kapcsán a fejlesztők ugyan nem győzték hangsúlyozni, hogy egyedül is végigtolható, alapvetően egy co-op lövöldéről van szó, ami társaságban villantja meg igazán a karmait (vagy ebben az esetben inkább a fogait).

A Game Pass előfizetők természetesen a tagság keretében azonnal hozzáférhetnek a játékhoz, most pedig a pajtik toborzása sem jelenthet problémát, a Microsoft ugyanis egy ütős akcióval igyekszik megtolni a Redfall szekerét.

Hirdetés

A redmondiak az Xbox hivatalos blogján jelentették be a Game Pass Friend Referral Programot, amely a PC-s Game Pass/Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek szól, és lehetővé teszi, hogy akár 5 cimboránknak 14 napos PC Game Pass tagságot ajándékozzunk. A jó hír, hogy ez a szolgáltatás összes előnyét tartalmazza az alap katalógustól az EA Playen át a Riot Games exkluzív kontentjeiig, a rossz viszont az, hogy csupán olyan fiókok tulajdonosait invitálhatjuk meg, akik még egyáltalán nem próbálták a Game Passt.

A meghívó kiküldéséhez a "Give PC Game Pass" gombra kell kattintani az Xbox alkalmazás főoldalán, vagy ezt a közvetlen webes linket használni. A lehetőséget nem érdemes egyetlen barátunknak tartogatnunk, mivel a fent említett kitétel miatt nem lehetséges többször meghívni ugyanazt a személyt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Game Pass Friends Referral Program természetesen nemcsak az egyébként meglehetősen felemás rajtot produkáló Redfallnak tehet jót, hanem magának a PC-s Game Passnek is, amelyet nemrég 40 új országra terjesztett ki a Microsoft. A katalógus májusi újdonságairól ebben a cikkünkben olvashatsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)