Hirdetés

Ingyen Ghost of Tsushima témát húzhatsz be PS4-re, mutatjuk, hogyan

|

Ha a Ghost of Tsushima megjelenés alkalmából szeretnéd harci díszbe öltöztetni a konzolod menüjét, akkor ezt most pár kattintással meg is teheted.

Hirdetés

Ha legalább annyira be vagytok pörögve a Ghost of Tsushima megjelenése miatt, mint mi, akkor biztosan értékelni fogjátok ezt az ingyenesen elérhetővé vált PS4 témát. A PS Store-ba tavaly már egyszer felkerült ez a végtelenül kellemes háttér, de most visszatért, és egy egyszerű kód beváltásával pótolhatjátok a beszérzését.

Hirdetés

A lenti PSN kódok a végtelenségig felhasználhatóak, és annyit kell tennetek velük, hogy az európai sort beírjátok a PS Store kódbeváltás menüjénél felbukkanó rubrikába. Után már tölthetitek is, és gyönyörű díszítés mellett hallgathatjátok a játék megjelenéséig visszaszámláló óra pötyögését.

A Ghost of Tsushima megjelenés holnap, azaz 2020. július 17-én lesz esedékes PlayStation 4-re. Mi már ma délután livestreamben mutatjuk be nektek a játékot, nézzétek YouTube csatornánkat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)