Hirdetés

Ingyen használhatják az xCloudot az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői

|

A Microsoft felhő alapú szolgáltatása hamarosan elstartol, és mindenki, aki az Xbox Game Pass Ultimate-ért fizet, extra költségek nélkül élvezheti.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Ultimate jelenleg is elég csábító, hiszen hozzáférést kínál az Xbox Game Pass teljes PC-s és Xbox One-os kínálatához, valamint a Gold előfizetés minden extrájához. A Microsoft korábban jelezte, hogy az xCloudot is kapcsolja valahogy a Game Passhez, de most kiderült, hogy nem minden előfizető kap hozzáférést.

Hirdetés

Szeptembertől azokban az országokban, ahol addigra elérhető lesz, az Xbox Game Pass Ultimate minden előfizetője ingyen használhatja majd az xCloudot, így több mint 100 játékot érhetnek el akár okostelefonról és tabletről. Pontos részletekre (például hogy mikor startol el, és külön elő lehet-e rá fizetni valahogyan) később számíthatunk.

Az ezt bejelentő blogposztban egyébként arról igyekezett mindenkit biztosítani az Xbox-fejes Phil Spencer, hogy a játékosok a legfontosabbak a számukra, ezért az Xbox Game Studios játékai a következő néhány évben még Xbox One-ra is megjelennek, a Series X támogatni fog minden perifériát, amit a One is, és eleve senkit nem akarnak a következő generációba kényszeríteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)