Hirdetés

Ezeket a játékokat játszhatjuk ingyen a hétvégén

|

Izgalmas hétvége zajlik épp, most kiemelten sok játék vált rövid ideig ingyenesen hozzáférhetővé PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

Hirdetés

Megjelenések szempontjából nem erős a február, de a kiadók, fejlesztők nem hagynak minket unatkozni. 

Hirdetés

Az Xbox One-osoknak a legjobb, ők ugyanis Xbox Live Gold előfizetés nélkül is ingyen multizhatnak (a 360-asok is, de nekik emellé nem jár játék). Ez nagy előny, tekintve hogy több multiplayer játékot is ideiglenesen ingyenessé vált. Összeszedtük ezeket, valamint azokat is, amiket meg lehet tartani, ha elég gyorsak vagytok.

Overwatch

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Egészen február 20-án reggel 9-ig szabadon lehet játszani az Overwatch-csal mindhárom platformon. Minden elérhető a próbaverzióban, csak a Competitive mód nem. A megszerzett cuccokat meg lehet tartani, így aki megvásárolja a Game of the Year Editiont, annak nem kell nulláról kezdenie. Keressétek a Battle.net kliensben az Overwatch logót, az Xbox Store-ban a játék termékoldalán a Free Trial lehetőséget, a PlayStation Store-ban pedig az "Overwatch Free Weekend"-et.

Rainbow Six: Siege

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

A napokban zajlik a legnagyobb Rainbow Six: Siege bajnokság, a Six Invitational, és hogy kimaxolja a játék népszerűségének növelését, a Ubisoft ennek idejére ingyenessé tette a Siege-et. Az Overwatchhoz hasonlóan ennél is megmaradnak az elért eredmények, ha megvásároljátok a teljes változatot. A PlayStation Store-ban az alapváltozat termékoldalán találjátok meg a kipróbálható verzió letöltésének linkjét, az Xbox Store-ban pedig a "Free to Play: Rainbow Six Siege" adatlapra navigáljatok el. A PC-sek a Uplay-en keresztül érhetik el a klienst.

Metal Gear Survive

Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One

Az előző próbakör csak a konzolosoknak szólt, de ebben már a PC-sek is részt vehetnek. A Metal Gear Survive utolsó nyílt bétája során három küldetést lehet két helyszínen teljesíteni, akár három társunkkal együtt kooperálva. A napi küldetésekből szintén kapunk egy kis ízelítőt. Aki játszik, a teljes változatban extra tartalmakat oldhat fel. Aki már a korábbi bétát letöltötte, annak csak frissítenie kell. A teljes játék egyébként február 22-én jelenik meg.

NBA 2K18

Platform: Xbox One

Bár a mikrotranzakciók egy kicsit rontanak az NBA 2K18 fényén, alapvetően egy élvezetes kosaras játékról van szó, amit ingyen mindenképp megéri kipróbálni. Ez az ajánlat csak Xbox One-on él.

Dead Space

Platform: PC

Bár ez nem csak a hétvégére érvényes, de szólunk ismét, hogy a napokban ingyenes lett a Dead Space az Origin On the House ajánlatának keretében, úgyhogy akár ezzel is elüthetitek az időt. Nem árt sietni, húzzátok be, amíg lehet, aztán ha nem most, majd máskor előveszitek.

Dungeons 2

Platform: PC

Ezzel viszont tényleg érdemes iparkodni, mert csak korlátozott ideig, egy nagy leárazás keretében tette ingyenessé a Dungeons II-t a GOG.com. Az ajánlat vasárnap lejár, úgyhogy ne késlekedjetek.

Mivel fogtok játszani most?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)