Hirdetés

Ingyen játékokat osztogat karácsonyra a BioWare

|

A BioWare sem marad ki a karácsonyi hangulatból, és az ünnepekre való tekintettel csak úgy szórja majd a játékokat. Sajnos a Mass Effect 2-ről már lemaradtunk az éjszaka.

Hirdetés

Az éjjel ingyenesen letölthető volt a Mass Effect 2 az Originen keresztül pár óráig, de úgy néz ki erről sajnos lemaradtunk. Hülye alvás. Szerencsére nem ez volt az egyetlen ajándék, amit az BioWare-től kapunk a héten.

Mától kezdve minden nap ingyenesen letölthetővé tesznek majd egy játékot az Originen keresztül. Ezek csak pár órán át lesznek csak elérhetőek, így érdemes lesz figyelni, hogy épp mit kínál az online üzlet. Fontos, hogy ezek nem részei az On the House rendszernek, lévén nem az EA kínálja őket, hanem a BioWare.

Reméljük, hogy a következő napokban becsúszik majd pár hasonlóan jó ajánlat. Egy Dragon Age részt még szívesen elfogadnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)