Hirdetés

Ingyen játékok, leárazások, új GameStar - mi történt a héten?

|

Aki épp panaszkodni akart, hogy nincs mivel játszani, annak az Electronic Arts, a Steam és a GOG.com is befogta a száját. Na meg a fantasztikus új GameStar magazin, KÉT fantasztikus teljes játékkal. Ezt még egy Steam Sale se überelheti.

Hirdetés

Elkezdődött a nyár, és ezt nem onnan tudjuk, hogy süt kint a nap és az izzadságunkat facsarni lehet a forgószékekből (és alattunk van a seggtócsa, ugye), hanem hogy mindenki veszettül nyárileáraz, hogy a sivár nyári hónapokat valahogy túlélje a kiéhezett játékostábor. A GOG.com és az Origin ingyen játékokat adott (a Titanfall is ingyenes a hétvégén), és bár nagyon félettük a pénztárcánkat a Steam Summer Sale-től, de nem hagyjuk magunkat. Illetve ami meg más esetben nagyon kellene, mert például a GameStar Táborban 0-24 fogjuk tolni multiban-coopban, az úgyis megvan. Három hét van, felkészültek vagyunk, ti pedig feltétlenül jelentkezzetek, tényleg csak néhány hely maradt.

Azt se feledjétek, hogy jövő hét szombaton The Incredible Adventures of Van Helsing II GameNight lesz, és egyrészt a játék is le van árazva, másrészt megjött hozzá az első DLC, úgyhogy aki jön, ezzel melegítsen, szemtől-szemben megmondhatja a fejlesztőknek, hogy milyen jó munkát végeztek.

Na de beszéljünk egy kicsit a múlt hétről, mert történt ám rengeteg fantasztikus dolog, megjelent például a csudálatos 2014/06-os GameStar magazin Mortal Kombat X borítóval, két teljes játékkal, gigantikus E3 beszámolóval, meg annyi minden jóval, hogy felsorolni sem tudnánk. Illetve de, de megtette a mi jó Chavánk, úgyhogy kattintsatok az első linkre. Sőt, tudjátok mit? Kattintsatok mindegyik linkre, mindenhol találtok valami tök jót.

Értitek, Link. Na mindegy. Az E3-láz egyébként nem hagyott alább a rendezvény után sem, mazur elmesélte nektek, hogy miket látott, hogy érezte magát. Ott volt Conan O'Brien is, ami viszont nem volt, az egy Valve sajtókonferencia, de azért vannak kreatív emberek a világon, köszönjük nekik ezt, a linken lévő videót.

Még az E3 alatt startolt el a Destiny alfa és a Battlefield Hardline béta is, és míg előbbinek már vége, utóbbiban egyre többen vehettünk részt. A show után újabb PS4-esek kaptak meghívót, a PC-seknek pedig egész egyszerűen megnyitották a kapukat, bárkiből lehetett rendőr egy hétre. Az Xboxosoknak még várni kell. Egyébként ne aggódjatok, nem lesz évente új Battlefield, az EA nem kívánja követni az Activision példáját.

Az Activision viszont követi a saját példáját, idén jön a Call of Duty: Advanced Warfare, aminek multijában annyi újdonság lesz, hogy csuhajja. Ilyenek. Megnéztük azt is, hogyan zajlik a fejlesztés. Örülünk, hogy készül, várjuk, kíváncsiak vagyunk, és akkor lépjünk is tovább.

Na jó, még egy kis E3, de nem az idei, hanem a 2012-es? Mi is volt akkor? Igen, Watch Dogs bejelentés. A múltba utaztunk, ugyanis modderek turkáltak a PC-s változat kódjában, és találtak néhány fájlt, amivel az E3 2012-n látott grafikát idézhetjük elő. A modot közzé is tették, videó is készült, de vigyázzatok vele. Amúgy is jön az első patch, hátha azzal hivatalosan is engedélyezik ezeket a beállításokat, és javul a teljesítmény.

Reméljük nem ismétlődik meg ez a fiaskó, bár megeshet, hogy a The Division is hasonló sorsot szenved el. A The Witcher 3 viszont biztos nem, mint az a linkelt videón látható, még mindig gyönyörű, és a ma jött új infók megerősítették bennünk a bele vetett hitet. A Far Cry 4-nél a PC a vezető platform, szóval a minőség garantált, és a Bloodborne képektől sem tudunk észhez térni. A játék egyébként legkésőbb jövő év elején jön, úgyhogy újra lesz mitől vért pisálni a Dark Souls 2 után.

A Farming Simulator 15-ben más miatt fogunk izzadni, de újgenerációra is jön a játék, favágással. Ebből öt év múlva olyan ultimate mezőgazdasági szimulátor lesz, hogy ezzel tanítanak az egyetemen. Vagy a gazdák már ki se mennek. Lehet, hogy több lehetőséget kínál majd, mint a Grand Theft Auto V, ami egyébként szintén jön újgenerációs konzolokra ÉS PC-re, és tényleg szebb lesz az előző generációs konzolokra kapott változatnál. Olyan kár, hogy ezt a GIF-et már nem használhatjuk...

Amúgy ha már GTA V, akkor GTA Online is, és ha GTA Online, akkor ejtsünk szót az I'm Not a Hipster update-ről, amiben fura csavarként hipsterek által hordott cuccok, egy csomó új autó van, és még az event is zajlik. A Heistok viszont hiányoznak, a Rockstar esdekel is. Mi tovább randalírozunk, csatlakozzatok a GameStar Hungary Crew-hoz, és figyeljétek, hogy mikor kaptok meghívást valamelyikőnktől. Többnyire tőlem vagy HP-tól, többnyire Xbox Live-on.

 

Most mi elmegyünk pihenni, de az okostelefon-VB továbbra is tart (projektort lehet nyerni!), és most szóltak a fülemre, hogy amúgy foci VB is van, és ha már ezt így megtudtam miközben a Dél-Korea - Algéria meccset figyelem fél szemmel, eszembe jutott, hogy a héten tettük ki a 2014 FIFA World Cup Brazil tesztet is, EndreMan, a GameStar stáb legnagyobb fifása elmondta nektek, hogy milyen lett szerinte a kéthónapos szavatosságú játék. Három hét múlva GameStar tábor, jelentkezzetek, amíg még lehet, és akkor elverhettek minket mindenféle kompetitív játékokban. Ez benne van az árban. Novemberben amúgy PlayIT, ott nem tudtok majd játékban elverni, de ott leszünk! És a legfontosabb, amit már akár a szemhéjatok belső felére is tetováltathattok: „Vegyetek GameStart!”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)