Hirdetés

Ingyen kap egy megülhető fát, aki most belép a World of Warcraftba

|

A közösség által megszavazott Wandering Ancient mount már elérhető minden, a Shadowlandsszel rendelkező játékos számára.

Hirdetés

Nemrégiben mi is beszámoltunk arról, hogy megszületett a közönségszavazás eredménye, és a World of Warcraft játékosai úgy döntöttek, a Wandering Ancient mountnak örülnének a legjobban. Ez egy hatalmas fa, amire fel lehet ülni, és ennél többet nem is kell tudnotok róla.

Mától mindenki, aki megvásárolta a Shadowlands kiegészítőt, vagy később beszerzi, megkapja ingyen. Belépés után a Mount Collectionben kell keresni, ami a Shift + P kombó megnyomásával hívható elő.

Hirdetés

A BlizzConline során a fejlesztők tíz percen keresztül meséltek arról, hogyan született meg a lény, aminek gyökereit (nem úgy) a Warcraft 3-ban kell keresni. A prezentációt alább tekinthetitek meg, aztán irány WoW-ozni, ne várjon rátok szomorúan új társatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)