Hirdetés

Ingyen kapnak játékot a használt Wii U vásárlók?

|

Igen furcsa megoldással dolgozik a Nintendo, már ha hihetünk egyes játékosok állításainak.

Hirdetés

A felhasználói visszajelzések és a kritikusok véleménye alapján nem meglepő, hogy ugyan még csak valamivel több mint egy hónapja kapható a Wii U, máris vásárolhatunk használt készüléket (vagy ha nem tetszik, megmikrózhatjuk).

Sőt, a legfrissebb pletykák szerint jobban járunk, ha nem egy vadonatúj darabot szerzünk be. A NeoGAF fórumozói szerint ha olyan konzolt vásárolunk, amire korábban már telepítve voltak digitális címek, azokat újra letölthetjük extra költségek nélkül, és ehhez az előző felhasználó belépési adataira sincs szükségünk. Ennek hátterében az állhat, hogy a megvásárolt játékok nem Nintendo ID-hez, hanem adott eszközhöz kötődnek, másik Wii U-ra csak úgy telepíthetjük azokat, ha a konzolokat egyenesen a Nintendonak küldjük vissza. A Nintendo egyelőre nem kommentálta az esetet, de annyi biztos, hogy ez a rendszer kimondottan negatívan hat mind az eladásokra, mind a becsületes vásárlókra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)