Hirdetés

Ingyen kipróbálható a God of War Ragnarök – egy feltétellel

|

Közel három hónap eltelt a játék megjelenése óta, a Sony elérkezettnek látta az időt, hogy azokat is rávegye a vásárlásra, akik eddig még nem csábultak el.

Hirdetés

Kétségtelenül a tavalyi év egyik legkiválóbb játéka volt a God of War: Ragnarök, ami a megjelenését követő héten több mint ötmillió példányban talált gazdára, és utána sem teljesített rosszul: február elejéig már 11 milliónál is több játékos kísérte el Atreust és Kratost a nagy északi kalandra.

Ugyanakkor van még nagyjából kétszer ennyi PS5-tulajdonos, akinek egyelőre nincs meg a játék, nem beszélve az előző generációban ragadtakról - nekik szól az a három órás próbaverzió, ami most vált elérhetővé a PlayStation Store-ban.

Hirdetés

Ahogy az ilyen Trial változatok általában, úgy ez is csak a PlayStation Plus Premium előfizetők számára elérhető, viszont az nem számít, hogy PlayStation 4-en vagy PS5-ön játszanánk, mindkét konzolra letölthető a demó. A játék első három órájának eseményeit élhetjük át, az, hogy meddig jutunk ennyi idő alatt, csak és kizárólag rajtunk múlik, de ízelítőt kapunk a történetmesélésből és a harcból is.

A teljes változat most épp nincs leárazva, de nem kizárt, hogy a közeljövőben megvágják az árát. Adjatok egy esélyt a Game Trialnek, aztán majd ha lesz egy jó akció, csapjatok le a teljes változatra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)