Hirdetés

Ingyen kipróbálható a Resident Evil által inspirált horrorjáték előzménye

|

Már nincs messze a Daymare: 1994 Sandcastle megjelenése sem.

Hirdetés

Az Invader Games nem kisebb célt szeretett volna elérni a Resident Evil 2 Reborn nevezetű projektjével, mint hogy Unreal Engine 4-re átültesse sokak kedvenc horrorját, a Capcom azonban keresztbe tett nekik. Ekkor újratervezés következett, a Reborn hamvaiból pedig feltámadt a Daymare: 1998, mely 2019-ben meg is jelent, majd kialakította a saját kis rajongótáborát. 

Erre már lehetett alapozni, így két évvel később a csapat bejelentette a Daymare: 1998 előzményét Daymare: 1994 Sandcastle címmel, amely ugyancsak a túlélőhorror műfajban próbál szerencsét, a középpontjában pedig egy különleges ügynök, Dalila Reyes áll, aki korábban a kormánynak kémkedett, most pedig a H.A.D.E.S. nevű szervezet szolgálatában tevékenykedik. 

Hirdetés

Dalilát irányítva kell bejutnunk az Amerikai Egyesült Államok egyik szigorúan titkos kormányzati létesítményébe, amely ugyan elhagyatottnak tűnik, azonban a labirintusra emlékeztető helyen borzalmak lapulnak a sötétben. Szerencsére mi sem üres kézzel megyünk oda, hősünk minden idők egyik legfejlettebb fegyverét használva nézhet szembe a titokzatos lényekkel.

Hogy az Invader Studios milyen munkát végzett másodszorra, az csak a nyár végén fog kiderülni, viszont az érdeklődők már belekóstolhatnak a Daymare: 1994 Sandcastle játékmenetébe és sztorijába egy steames demóval. Fontos információ, hogy ez nem ugyanaz a demó, mint amit a csapat a tavalyi Steam Next Festre összerakott, hanem egy új, amivel a játékosok ízelítőt kapnak a sztoriból, a játék mechanikáiból és grafikájából, valamint a harcrendszeréből is.

A kipróbálható változat mellett a stúdió bejelentette a napra pontos megjelenési dátumot is: a Daymare: 1994 Sandcastle augusztus 30-án fog megjelenni PC-re (Steamen és GOG-on), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Az Invader Studios azokra is gondolt, akiknek eddig kimaradt a Daymare: 1998, az május 25-ig 80 százalékkal olcsóbban szerezhető be.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)