Hirdetés

Ingyen kipróbálható a System Shock remake, trailer is jött

|

A semmiből adott életjelet magáról az évek óta fejlesztői pokolban senyvedő remake. Nem csak trailert, de egy demót is kaptunk, és már a teljes verzió sincs messze.

Hirdetés

A System Shock egy sokak számára emlékezetes horror klasszikus, ami azon kevés játékok közé tartozik, melyeket tényleg érdemes remake-elni. Amennyire adta magát a felújítás feladata, annyira szenvedtek vele a fejlesztők. A projektet leállították, újrakezdték, szüneteltették, és többször átalakították, mire eljutottunk a mai napig, amikor is nem csak egy új trailert láthatunk belőle, de már ki is próbálhatjuk a játékot.

Hirdetés

A demót a Steamen, a GOG-on, és az Epic Games Store-on keresztül is letölthetjük, és amíg leérnek a fájlok addig majd a trailer mindenkit bepörget.

A System Shock remake a jelenlegi tervek szerint még idén nyáron megjelenik. Az előrendelési lehetőségek már élnek, és aki már most befizet, az megkapja a System Shock 2: Enhanced Editiont is annak megjelenése napján.

Ha kipróbáltátok a demót, akkor írjátok meg kommentben, hogy tetszett-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)