Hirdetés

Ingyen kipróbálható a The Last of Us Part I

|

Ha a sorozat miatt kedvet kaptál a játékhoz, két órát korlátlanul játszhatsz vele.

Hirdetés

Látszik, hogy a Sony összehangoltan igyekszik a The Last of Us nagyságát terjeszteni: először jött a remake tavaly év végén, majd rögtön azelőtt, hogy elindult a sorozat (amit mától nézhettek ti is az HBO Maxon), a PlayStation Plus Premium előfizetői számára elérhetővé vált a The Last of Us Part I kétórás próbaverziója, amivel mind a nosztalgiázni vágyók, mind a franchise-zal most ismerkedők ízeltítőt kaphatnak az élményből.

A már aktív előfizetéssel rendelkezők számára ez extra költségekkel ugyan nem jár, de az említett, megfelelő szintű PS Plus előfizetés mindenképp kell hozzá - viszont legalább így is csak 5100 forintot kell fizetni, nem 27.490 Ft-ot, és ezért cserébe egy rakás egyéb próbaverzió és teljes játék játszhatóvá válik.

Hirdetés

A PC-seknek még egy kicsit várni kell, ők ugyanis csak március 3-ától vághatnak bele a kalandba - nem sokkal azelőtt, hogy a The Last of Us sorozat első évada véget ér. A széria kilenc epizódból áll, és hetente érkezik egy újabb, március 13-án fog zárulni.

Remélhetőleg valamikor egy leárazásba is beveszik, a remake legfőbb (jóformán egyetlen) problémája ugyanis a magas ára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)