Hirdetés

Ingyen kipróbálható Assassin's Creeddel és sportolási lehetőséggel vár minket az Xbox a hétvégén

|

Ki ne szeretné a karácsonyra készülvén lemészárolni az ókori Görögország legrosszabb arcait?

Hirdetés

Ha rendelkezel Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel, akkor valószínűleg hozzászoktál már a Free Play Days hétvégékhez. Ezeken az alkalmakon az előfizetők letölthetnek és pörgethetnek pár játékot extra költségek vagy különös megszorítások nélkül.

A lényeg, hogy az így elérhető címeket hétfőig lehet pörgetni, aztán ránk marad a döntés, hogy behúzzuk-e véglegesen a cuccokat vagy hagyjuk, hogy az eltöltött játékidőnk csak egy kellemes emlékké halványuljon az elménk hátuljában.

Hirdetés

Ha az előbbi mellett döntenétek, akkor most lehetőségetek lesz olcsóbban behúzni az aktuális Free Play Days játékokat. A napokban az Assassin's Creed Odyssey-t és Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game-et nyúzhatjátok, és szerezhetitek be jelentős kedvezménnyel:

Ha valakinek egyébként nincs Xbox konzolja, az az Assassin's Creedet most PC-n is ingyen játszhatja, és a Ubisoft üzletében akciósan meg is vásárolhatja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)