Hirdetés

Ingyen kipróbálható egy western akciójáték, mert a fejlesztőknek ünnepelni támadt kedve

|

A teljes játékot nyomott áron lehet beszerezni.

Hirdetés

A WolfEye Studio épp egy félévfordulót ünnepel. A srácok nagy reményekkel és lelkesedéssel dobták piacra a Weird West című akció-kaland játékukat, ami mind a kritikusoknál, mind a játékosoknál jól szerepelt. Zs kolléga annak idején még egy "megéri az árát" plecsnit is rányomott a tesztre.

Most, több hónappal a megjelenés után a WolfEye úgy érezte, hogy a többfejezetes sztori egy darabkáját felkínálja ajándékba.

A Weird West első darabkája, a Bounty Hunter Journey mindenki számára ingyenesen letölthető. Ez nem egy hétvégi akció: ingyenes is marad, és a mentésünket a Journeyből vihetjük majd a következő fejezetre, ha a teljes Weird Westet is behúznánk.

Hirdetés

Ez épp 50 százalékkal olcsóbb, ami itthon 19,99 eurós árat jelent.

A Weird West vegyíti a sötét fantasy-t a western klasszikusok világával, egy nagyon izgalmas keveréket szülve ezzel. Akit érdekel a téma, az mindenképpen adjon neki egy esélyt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)