Hirdetés

Ingyen letölthető az új NIN album

|

A Radiohead után a Nine Inch Nails is internetes terjesztéssel próbálkozik, a BitTorrent hálózatra töltötték fel új albumukat.

Hirdetés

A Radiohead után újabb ismert banda döntött úgy, hogy ingyenesen (is) elérhetővé teszi legújabb albumát. A Nine Inch Nails együttes arra bíztatja a rajongóit, hogy töltsék le a "Ghosts" című lemezüket a BitTorrent hálózatról és osszák meg ismerőseikkel. Az album nem kereskedelmi Creative Commons liszensz alatt jelent meg és szabadon terjeszthető. A letöltés mellett található szöveges állományban az együttes ezt írja: „Mivel már nincs szerződésünk egy lemezkiadóval sem, úgy döntöttünk, hogy a Ghosts I-et, a négy lemezből álló új albumunk első részét mi magunk töltjük fel a különböző torrent oldalakra, mert úgy gondoljuk, hogy a BitTorrent egy forradalmi digitális terjesztési módszer és véleményünk szerit az új technológiákat használni kell és nem harcolni ellenük."

 

Tovább olvasok az albumról >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)