Hirdetés

Ingyen Mass Effect 2 a Dragon Age 2 vásárlóinak!

|

Eladták az egymilliomodik Dragon Age 2-t, minek örömére ajándékosztásba kezdett a BioWare.

Hirdetés

Mivel a Dragon Age 2 hivatalos rajtja után kevesebb, mint két héttel már át is lépte az egymilliós lélektani határt - megelőzve ezzel az első részt - örömünnepet ül a BioWare és az Electronic Arts, amiből bennünket, játékosokat sem hagynak ki.



A fejlesztő és a kiadó párosa azzal szeretné meghálálni rajongói hűségét, hogy április utolsó napjáig bezárólag minden Dragon Age 2 tulajdonos (Függetlenül attól, hogy melyik platformra vette/veszi meg.) számára lehetővé teszi, hogy ingyenesen letöltse a Mass Effect 2 PC-verzióját. Ehhez az eredeti Dragon Age 2 mellé csomagolt Online Pass kódjára lesz szükség, amit a következő oldalon regisztrálva kapjuk meg az újabb letöltőkódot. Az ajándék tartalmazza a Cerberus Networköt is, ezáltal pedig a további DLC-ket (Zaeed - The Price of Revenge, Cerberus Weapon and Armor, Normandy Crash Site, Cerberus Arc Projector, Firewalker Pack.



A részletekért fáradjatok a BioWare oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)