Hirdetés

Ingyen Metro 2033 a THQ követői számára

|

Megtáltosodott a THQ, hiszen a fillérekért kínált Humble Bundle csomagot követően ingyen osztogatja a Metro 2033 digitális kópiáit. A megfelelő link javítva lett.

Hirdetés

Az előzetes információkkal ellentétben nem kell előrendelnünk a Metro: Last Light című remeket ahhoz, hogy részesülhessünk egy ingyen Metro 2033 példányból.

A THQ Humble Bundle őrülete holnap véget ér, de a kiadó gondoskodik róla, hogy még sokáig emlegessék őket nagylelkűségükről, amit teljes mértékben meg is érdemelnek, ha arra gondolunk, hogy mindösszesen egy lájkért cserébe a birtokunkban tudhatunk egy olyan közönség kedvenc címet, mint a Metro 2033. Ahhoz, hogy részesülhessetek eme kegyből, nincs más dolgotok, mint ellátogatni a megfelelő linkre, lájkolni a THQ Facebook oldalát, majd megkapjátok a Steam-kulcsot a letöltéshez és indulhat is a posztapokaliptikus móka.

A félreértések elkerülése végett, az így kapott kópia nem kipróbálható változat, nem időzáras darab, hanem teljes értékű példány, amit bármikor elővehettek szórakozás céljából.

A Metro 2033 folytatása, a Metro: Last Light 2013. márciusában várható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)