Hirdetés

Ingyen pisztolyok és extra jutalmak várnak egy hétig a GTA Online-ban

|

A már úgyis van ingyen GTA 5, most lesz érdemes próbálgatni a különböző stukkereket, és pörgetni a Gunrinning küldetéseket az Online-ban.

Hirdetés

Miután ingyen elérhető lett a Grand Theft Auto V, a Rockstart rátett egy lapáttal a hype-ra és a GTA Online világát is felpörgette. A Sidearm Week alatt minden pisztoly ingyen van a játékban, tehát csak annyit kell tennünk, hogy lesétálunk a sarki Ammu-Nation boltba és kikérjük a választékot. Tökéletes alkalom ez a pisztolyok képességeinek feltérképezésére.

Hirdetés

A május 21-ig tartó alkalmon küldetéseket is érdemes lesz bevállalni, mivel minden Gunrunning Sell Mission és a Bunker Series feladatok dupla jutalmakkal hálálják meg a kemény munkánkat. Ha kicsit megcsappant a kassza, vagy csak most kezded a karriered, akkor ezekkel a melókkal gyorsan megszedheted magad.

Bunkerek és verdák is leárazásra kerültek, ráadásul a bunkerek fejlesztési és csinosítgatási költségei is barátibbak ezen a héten. Ha most kezded az életed Los Santosban, akkor ennél jobb alkalmad nem is lehetne egy erős starthoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)