Hirdetés

Ingyen sapi és zsebpénz jár a GTA Online-ban

|

Az egyik megszerzéséért ráadásul mindössze csak annyit kell tenni, hogy belépünk a játékba.

Hirdetés

Elég vastag virtuális pénztárcával és bankszámlával kell annak rendelkeznie a Grand Theft Auto Online-ban, aki alaposan ki szeretné élvezni a Los Santos által nyújtott megannyi lehetőséget. Persze valódi pénzzel nagy lökést adhatunk játékbeli karakterünknek, viszont szerencsére kitartó játékkal is szép kis summára tehetünk szert, és persze az is nagyon jól jön, amikor a fejlesztők szétszórnak egy csomó pénzt a játékosok között.

Hirdetés

Ha szeptember 24. és 30. között beléptek a GTA Online-ba, akkor tök ingyen a tiétek lehet egy Warstock Cache & Carry sapka, és ez bizony még csak a jéghegy csúcsa. Korlátozott ideig ugyanis a Mobile Operations Missionök dupla mennyiségű jutalommal díjazzák a játékosokat, ráadásul bármelyik ehhez tartozó küldetés elvégzéséért extra 100 ezer játékbeli dollár jár, amit jövő héten gyűjthetünk majd be.

A fentiek mellett még a Gunrunning és a Survival Series is duplán jutalmaz, ráadásul utóbbi esetében kétszer annyi RP-t is kapunk, szóval most kifejezetten érdemes lehet visszanézni Los Santosba. Természetesen leárazásokkal is készült a Rockstar, így például olcsóbban juthatunk hozzá bármelyik Bunkerhez és Mobile Operations Centerhez, de néhány autóért is kevesebbet kell fizetnünk.

Ti pörgetitek még a GTA Online-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)