Hirdetés

Ingyen UnrealEngine 3 mindenkinek

|

Az Epic döntése értelmében egy ingyenes, standalone UE3 verzió lett bárki számára elérhető és használható

Hirdetés

Mindig is voltak olyan grafikus motorok, amelyek képességeik révén kiemelkedtek a többi közül, és mindenki igyekezett ahhoz mérni magát, másokat, saját gépének a teljesítményét, stb. Ők vállaltak oroszlánrész abban, hogy a videojáték grafika ma már a fotórealisztikusság határait súrolja. Ilyen az id Tech motorja, a CryEngine módozatai, és persze mostani hírünk alanya az UnrealEngine 3.


Nem csak a hobbifejlesztőknek, hanem a játékfejlesztést komolyan űző csapatoknak is hatalmas lehetőséget biztosított az Epic azzal, hogy UnrealEngine 3 motorjuknak és annak fejlesztőeszközeinek egy ingyenes verzióját bárki számára elérhetővé tette.


A felhasználási feltételek szerint kereskedelmi célokra nem, csak oktatási feladatokra használható, de megengedett, hogy az ezzel készített játékokat kereskedelmi forgalomba hozzuk. További jó hír, hogy az Epic vállalta mostani szeretetcsomagjának jövőbeli, folyamatos frissítését. Unreal Development Kit letöltés innen. Köszönjük Epic!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)