Hirdetés

Szavazz: te frissítesz Windows 10-re az utolsó ingyenes napon?

|

Ha még halogattad a Windows 10-re való frissítést, akkor nincs több időd. Ma van az utolsó lehetőség az ingyenes átállásra. Szavazz a hírben: nálad lesz Windows 10?

Hirdetés

Tavaly a Windows 10 indulásakor egyből lerántották 14 millióan az új oprendszert. A nagy sikerhez hozzátartozott, hogy a program ingyenes volt, tehát volt már eredeti Windows 7-ed (vagy annál frissebb Windows), akkor csak egy gombnyomás volt az egész. Ma (július 29-én) még ez így működik, de holnaptól már fizetni kell majd.

Korábban egy Windows 10 cikkben összeszedtünk mindent, amit frissítésről tudnod kell, így ha útmutatásra szorulsz, akkor csak olvasd el vonatkozó anyagunkat.

A megjelenéskor játékosoknak szóló előnyöket is csokorba szedtük. Azóta rengeteg érv sorakozott fel a Windows 10 mögé, főleg az idei E3 után, amikor is kiderült, hogy rengeteg Xbox One játékot tolhatunk majd az új oprendszer alatt is PC-n. Persze Tim Sweeney más véleményen van, ezt is érdemes elolvasni.

Ha más nem, akkor a Play Anywhere egy tökéletes motiváló erő lehet arra, hogy frissítsetek az új rendszerre. Persze semmi nem kötelező, de később borsos ára lesz a csomagnak. Most pedig szavazz, te hogy állsz a Windows 10-hez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)