Hirdetés

Ingyenes a Call of Duty Black Ops II multija

|

… legalábbis a hétvégén. A Treyarch és az Activision úgy döntött, hogy lehetőséget ad a kételkedőknek, hogy ingyen kipróbálhassák a hiperkompetitív élményt.

Hirdetés

Ha esetleg az egyikei vagytok annak a négy embernek, akik még nem próbálták ki a Call of Duty: Black Ops 2 PC-s többjátékos módját, akkor most ingyen és bérmentve megtehetitek.

A Treyarch és az Activision szeretné, ha méltán sikeres FPS-üket még a jelenleginél is többen játszanák, ezért a PC-s verziót ingyenessé tették egy hétvége erejéig. Ha azon aggódnál, hogy lesz-e kivel játszanod, akkor érdemes vetni egy pillantást erre a weboldalra, ahol élőben követheted a Call of Duty: Black Ops II statisztikáit. A folyamatosan pörgő számlálók elég meggyőzőek.

Ha az ingyen katonásdi nem lenne elég, akkor örömmel jelentjük, hogy ez az akció véletlenül egybeesik a dupla XP hétvégével. Ez lényegében annyit jelent, hogy ugyanannyi energia befektetéssel kétszer annyit fejlődhettek a játékban és az egyébként két nap alatt elérhetetlen fejlesztéseket is kipróbálhatjátok.

A Steam is bekapcsolódott az ünnepbe és 33%-kal olcsóbban adja a Call of Duty: Black Ops 2 PC-s verzióját és a Digital Deluxe Editiont is. Jó alkalomnak tűnik ez, hogy bekapcsolódjatok a hiperkompetitív mókába, mert a legújabb Call of Duty Black Ops 2 DLC, az Uprising megjenése is május 16-ára várható PC-re. Ha nem tudtok dönteni, a GameStar segít; olvassátok el az Uprising tesztünket.

Találkozunk a szerveren ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)