Hirdetés

Ingyenes a Fallout 76-ban egy nagyon furcsa öltözék és egy hátizsák

|

A QuakeCon alkalmából két ajándékot is hozott nekünk a Bethesda.

Hirdetés

A kifejezetten döcögős kezdetet követően elég sokat fejlődött a Fallout 76, és a Bethesda igyekezett a hibajavítások mellett új tartalmakkal is feltölteni a posztapokaliptikus alkotást. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy még mindig van egy stabil közössége a játéknak, és a rajongókra most vár is némi meglepetés.

Hirdetés

A QuakeCon alkalmából minden Fallout 76-játékos teljesen ingyen beszerezheti a játékbeli Atomic Shopból a Beelzebilly Outfitet, illetve a Mr. Demonic Backpacket. Ahogy az látható, meglehetősen egyedi kinézetű cuccokról van szó, amik nem igazán passzolnak Appalachia lepusztult tájaihoz, de talán feldobhatják majd egy kicsit a hangulatot.

A két ajándékot egészen augusztus 10-ig szerezhetitek meg ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)