Hirdetés

Ingyenes autós online móka a láthatáron

|

Aki szereti a motorháztető alatt tomboló ménes ordítását, az gyorsan regisztráljon a zárt bétára.

Hirdetés

Az Auto Club Revolution nevű ingyenes online autós játék a fejlesztők szerint a négykerekűek szerelmeseinek készül és keretein belül lehetőségünk lesz autóinkat saját ízlésünk szerint alakítgatni, úgy küllemben, mint teljesítményben.

Az így megbütykölt verdákkal versenybe szállhatunk a többiek ellen single player módban, amikor a legjobb köridő elérése a cél, de teljesítményünk ilyenkor is versenyez a többiekével, illetve ténylegesen is egymásnak feszülhetünk, amikor többen kolbászolunk a pályán.

Az Eutechnyx által fejlesztgetett Unity3D technológiától saját alkotói nagyon sokat várnak, de ez mindig így van. Állításuk szerint igen fejlett szimulációval fogunk találkozni, mely már több konzolos címben is bizonyított, de mindezt úgyis csak akkor fogjuk elhinni, ha magunk is megtapasztaljuk. Jármű ügyben részletesen modellezett, eredeti névvel szereplő, karakterisztikában is jelentősen eltérő autókat ígérnek.

Akinek felkeltette az érdeklődését a dolog, az regisztráljon a zárt bétára és győződjön meg saját szemével az igazságról. Az autószerető játékosok (köztük magam is) őszintén szurkolnak a projektnek, és az előzetes képek alapján biztatónak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)